Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Heggenschaar
Uitverkocht

Invouwbare Snoeizaag - Burgon en Ball

€39,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Uitverkocht
 Inklapbare handzaag met op hoge temperatuur gehard zaagblad van koolstofstaal. De tandzetting is gepatenteerd: 3 snijkanten per zaagtand. Goedgekeurd door de Royal Horticultural Society.(RHS)
Deze in 1804 opgerichte prestigieuze vereniging in Engeland, het tuinland bij uitstek, heeft tot doel om tuinieren in Europa te bevorderen. Gereedschap dat voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de vereniging krijgen het keurmerk RHS. RHS goedgekeurd gereedschap heeft een garantie van 10 jaar bij normaal gebruik.
Productinformatie:
Zaagblad:15 cm
" Materiaal: gehard koolstofstaal
" Trekzaag
" Gebogen zaag
" Met beveiliging
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Invouwbare Snoeizaag - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Invouwbare Snoeizaag - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Invouwbare Snoeizaag - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Invouwbare Snoeizaag - Burgon en Ball voor slechts € 39,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Heggenschaar
Specificaties
sku LX-40686
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1