Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking

Carbon Steel Hak - Burgon en Ball

€21,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Carbon Steel Hak - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Carbon Steel Hak - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Carbon Steel Hak - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Carbon Steel Hak - Burgon en Ball voor slechts € 21,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Voor het losmaken van de harde grond
 
Productinformatie:
 
Materiaal: koolstofstaal
" Materiaal handvat: FSC Hardhout
" Breedte van hoofd: 6 cm (loopt tabs toe)
" Hoogte hoofd: 14 cm
 
"
Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-54026
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1