Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Classic Sproeibroes - Gardena

€20,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Classic Sproeibroes - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Classic Sproeibroes - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Classic Sproeibroes - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Classic Sproeibroes - Gardena voor slechts € 20,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Comfortabele broes maakt water geven prettig - nu vorstbestendig

Door de zachte sproeistraal is deze broes ideaal voor het watergeven aan potplanten en oppervlakken in de tuin. Met innovatieve vorstbeschermingstechnologie. De waterafgifte is traploos instelbaar en af te stemmen op de toepassing.. De impulshendel kan vastgezet worden voor moeiteloos continu watergeven. Met de Classic sproeibroes wordt watergeven een heerlijke bezigheid. De ring van zacht kunststof beschermt de kop tegen beschadiging.>
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-18311-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable