Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten
Uitverkocht

Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st

€17,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Inapplicable

Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Twister Plantensteun Spiraal tot 2 mtr hoogte, 3st voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Plantensteun "Twisters", set van 3. Gemaakt van gegalvaniseerd staal. Uitrekbaar in hoogte tot circa 2 meter. Kan gebruikt worden in de tuin en in potten. Zowel geschikt voor het opkweken van planten en bloemen als voor het geleiden van groenten en fruit, bijvoorbeeld als tomatenspiraal.
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku TP-885766
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin zaden gereedschap Bemesting en bestrijding Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Andere
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Inapplicable