Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Turfpotjes (5x5cm) Romberg

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 36
Latijnse naam inapplicable

Turfpotjes (5x5cm) Romberg is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Turfpotjes (5x5cm) Romberg kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Turfpotjes (5x5cm) Romberg kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Turfpotjes (5x5cm) Romberg voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

De biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke turfpotjes van het merk Romberg zijn uitstekend om te gebruiken voor zaailingen en stekjes. De wortels van de planten groeien door de turfpotjes heen, waardoor ze makkelijk te verplanten zijn vanuit de kweekkas. Deze turfpotjes zijn gemaakt van 2/3 spaghnumturf en 1/3 houtpulp. Er zijn ook meststoffen toegevoegd.

  • Turfpotjes 6 strips x 6 potjes (5x5 cm)
  • Biologisch afbreekbaar
  • Merk: Romberg

 

Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku TP-891103
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin plantenbak zaden
Aantal per verpakking 36
Latijnse naam inapplicable