Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Kweekkas met groeimedium - Nature

€13,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Kweekkas met groeimedium, ook wel steekschuim genoemd. Deze kweekkas is gemaakt van soepel kunststof en is uitgevoerd met een platte bodem, inclusief bijbehorende tray van steekschuim (groeimedium) dat onderverdeeld is in 7 rijen met elk 11 vakjes en een transparante deksel.

Het toegepaste groeimedium van steekschuim wordt erg vaak toegepast in de groenteteelt, tuinbouw en teelt van tropische planten. Elk vakje heeft een voorgesneden vorm die speciaal werd ontwikkeld om de celstructuur van de jonge wortels over te nemen. Het steekschuim heeft een erg hoog vochthoudend vermogen (4 tot 5 keer het eigen gewicht), wat betekent dat de kweekbak op een homogene en makkelijke manier van water kan worden voorzien. Het poreuze groeimedium verschaft eveneens de nodige voedingsstoffen voor de ontwikkeling van de zaden. Het steekschuim houdt de pH-waarde in evenwicht, wat zorgt voor een goede ontwikkeling van de wortels van de jonge plant. De jonge plant kan zich in een steriel milieu ontwikkelen doordat het groeimedium gegarandeerd vrij is van parasieten, wat bijvoorbeeld voor turf niet het geval is. Afmeting: 35x23,5x11 cm.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kweekkas met groeimedium - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kweekkas met groeimedium - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kweekkas met groeimedium - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kweekkas met groeimedium - Nature voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku BJ-6020216
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   plantenbak (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable