Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Bollenplantmand 22 cm - Nature

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Set van 3 ronde mandjes, met een doorsnede van 22 cm. en 7 cm. hoog. Ideaal om bloembollen te groeperen en samen te planten. Aan het einde van het seizoen kunt u eenvoudig de bloembollen opgraven en binnen bewaren. Bollenmandje, 3 stuks.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bollenplantmand 22 cm - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bollenplantmand 22 cm - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bollenplantmand 22 cm - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bollenplantmand 22 cm - Nature voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku BJ-6020100
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken plantenbak
Aantal per verpakking 3