Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Voederhuisjes
Uitverkocht

Flip Top Mezenbolhouder voor 3 vetbollen

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Uitverkocht
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Flip Top Mezenbolhouder voor 3 vetbollen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Flip Top Mezenbolhouder voor 3 vetbollen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Flip Top Mezenbolhouder voor 3 vetbollen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Flip Top Mezenbolhouder voor 3 vetbollen voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Voederhuisjes
Specificaties
sku TP-884823
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken dieren Geschenken
Aantal per verpakking 1