Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Regenton

Regenton Green Basics 200L - Elho

€169,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Regenton Green Basics 200L - Elho is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Regenton Green Basics 200L - Elho kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Regenton Green Basics 200L - Elho kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Regenton Green Basics 200L - Elho voor slechts € 169,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Met deze handige regenton vang je makkelijk al het regenwater op en wordt de tuin in een handomdraai besproeid. De regenton heeft een inhoud van 200 liter en kan makkelijk worden aangesloten op de regenpijp middels een vulpijp. Daarnaast is aan de bovenzijde een plantenbak gemaakt. Zo kan de regenton worden opgefleurd met planten en bloemen. De kraan is op ideale hoogte gepositioneerd waardoor de gieter makkelijk eronder geplaatst kan worden. Je hebt voor deze regenton dus geen standaard of verhoging nodig. Het is zelfs mogelijk de tuinslang te bevestigen aan de kraan. Zo kan de hele tuin worden besproeid. De green basics regenton vult zich automatisch tijdens een regenbui, wanneer de ton vol is zal het overtollige water gewoon weer via de afvoer weglopen. De gieter kan vervolgens aan de onderzijde van de regenton worden bijgevuld. De regenton is ideaal, gebruiksvriendelijk en water besparend. De regenton kan in de volle zon geplaatst worden, door de UV-filter zullen kleuren niet vervagen. Hij is geschikt voor temperaturen tot -20 graden. Bij vorstperiode dient wel het kraantje geopend te worden zodat het water wegloopt. Daarnaast is de regenton gemaakt van gerecycled materiaal.

- Inhoud van 200 liter
- Inclusief plantenbak (in deksel)
- Mogelijkheid om de tuinslang te bevestigen
- Grootte: H 105,9 x Ø 59 cm.
- Gewicht: 7,5 Kg.
- Kleur: Living black
Toon alle Regenton
Specificaties
sku BJ-E098ZTON
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable