Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Plantenmanden
-25%

Noppenfolie 1.5m x 5m

Nu met 25% korting

€15,99 €11,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Ideaal voor het beschermen van uw planten in de winter. Ook uitermate geschikt voor het isoleren van kassen. Afmeting 1.5m x 5m.

Ø=1cm

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Noppenfolie 1.5m x 5m is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Noppenfolie 1.5m x 5m kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Noppenfolie 1.5m x 5m kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Noppenfolie 1.5m x 5m voor slechts € 11,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Plantenmanden
Specificaties
sku GERARDBREGMAN0021
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken plantenbak Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1