Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nestkasten
Uitverkocht

Nestkast met camera en geluid, incl. 30 m. kabel

€219,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Nestkast met camera en geluid, incl. 30 m. kabel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Nestkast met camera en geluid, incl. 30 m. kabel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Nestkast met camera en geluid, incl. 30 m. kabel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Nestkast met camera en geluid, incl. 30 m. kabel voor slechts € 219,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Meekijken hoe vogeltjes verzorgd worden,opgroeien en uitvliegen, kan met dit bijzondere nestkastje met kleurencamera ( in een apart compartiment) De kleurencamera heeft een kabel van dertig meter met aansluiting voor de tv. Overdag en 's nachts kunt u het broeden, uitkomen van de eitjes, de verzorging en het opgroeien in huis volgen, zonder de vogels te verstoren. Buiten het broedseizoen kunt u een deel van het front verwijderen, dan wordt het een voederhuis met camera. U kunt daarvoor het bijgeleverde voederbakje gebruiken.

De kleurencamera met ledverlichting bevindt zich in een apart compartiment, zodat u er bij kunt zonder de vogels te storen. De camera is eenvoudig te verwijderen (buiten het broedseizoen) zodat u hem bijvoorbeeld in het egelhuis kunt hangen. Kleine LED-lampjes zorgen dat u bij donker ook in de kast kunt kijken. De vogels hebben er geen last van, maar simpel de stekker er uit bij de tv en het licht is uit.

Productinformatie:
 • Materiaal: eikenhout
 • Plug and play op de televisie
 • 30 meter kabel
 • Camera is kleur en avond infrarood (zwart/wit)
 • Inclusief 2 lenzen - standaard en groothoeklens
 • Grote en kleine vliegopening (invliegbeschermer en zonder beschermer)
Extra informatie
 • De versterkte invliegopening biedt bescherming tegen eekhoorns en spechten.
 • Hang de nestkast op met de opening tussen noord en zuidoost.
 • Door de opening met verschillende frontjes kleiner of groter te maken,is het kastje geschikt voor verschillende vogeltjes, Hang dit kastje op, dan wennen de vogels vast aan de plek. volgend voorjaar maakt u dan misschien wel de geboorte van jonge vogeltjes mee. ?
Geschikt voor verschillende soorten vogels:
 • Pimpelmezen, winterkoninkjes, zwarte mezen en glanskopmezen.
 • Zonder invliegbeschermer: koolmezen en mussen
 • Zonder front: roodborstjes, kwikstaarten en grauwe vliegenvangers
Toon alle Nestkasten
Specificaties
sku LX-73120
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken dieren Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable