Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nestkasten

Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis

€64,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sciurus vulgaris

Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis voor slechts € 64,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Natuurmonumenten Eekhoorn woonhuis. Door de verstedelijking van ons landschap zoeken eekhoorns steeds vaker voedsel en onderdak in onze tuinen. Dit Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis is voorzien van twee in- en uitgangen. Dit biedt de eekhoorn een snelle ontsnappingsmogelijkheid bij gevaar.
  • Hang het eekhoorn woonhuis in een boom op een hoogte van 3-5 meter en de openingen niet naar het zuidwesten gericht
  • Afmetingen: 38 x 22 x 38 cm
  • Gewicht: 5.34 kg

CJ Wildbird Foods is opgericht in 1987 en is sindsdien snel gegroeid. Het overgrote deel van de producten wordt in eigen fabrieken of productiefaciliteiten in Engeland, Nederland, Litouwen of China geproduceerd. De producten zijn innovatief en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. CJ Wildbird Foods werkt nauw samen met de Vogelbescherming in Nederland. Veel artikelen dragen dan ook het logo van de Vogelbescherming. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid.
Toon alle Nestkasten
Specificaties
sku BJ-WL914550190
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken dieren gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sciurus vulgaris