Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nestkasten
Uitverkocht

Buzzy Vogelhuis Wit met Rood Dak

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Uitverkocht
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Buzzy Vogelhuis Wit met Rood Dak is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Buzzy Vogelhuis Wit met Rood Dak kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Buzzy Vogelhuis Wit met Rood Dak kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Buzzy Vogelhuis Wit met Rood Dak voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Nestkasten
Specificaties
sku TP-889279
Levertijd 4D
Kleur Rood   Wit  
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken dieren Geschenken
Aantal per verpakking 1