Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Huis- tuin- & keukengerei

De Wiltfang wetsteen medium en fijn

€17,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

De Wiltfang wetsteen medium en fijn is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. De Wiltfang wetsteen medium en fijn kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

De Wiltfang wetsteen medium en fijn kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw De Wiltfang wetsteen medium en fijn voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dubbele siliciumcarbide slijpsteen met fijne en medium oppervlakken. Voor het scherp slijpen van gereedschappen en messen. Ideaal voor tafel-gemonteerd slijpen. Nat (water/olie) en droog te gebruiken. In opbergdoosje.

Productinformatie:
Afmeting: 200 x 50 x 25 mm
Toon alle Huis- tuin- & keukengerei
Specificaties
sku LX-35005
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable