Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Huis- tuin- & keukengerei

Snoeihulpje heggenscharenslijper

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Snoeihulpje heggenscharenslijper is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snoeihulpje heggenscharenslijper kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snoeihulpje heggenscharenslijper kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snoeihulpje heggenscharenslijper voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Als u een slijphulpje gebruikt hoeft u niet te letten op de juiste hoek, dat gaat vanzelf goed.
Schroef dit slijpblokje op een plank of op de schuurdeur, steek de schaar er in en duw de schaar ca 10 maal langzaam in het blokje. Slijpt onder de juiste hoek alle scharen scherp.

 

Toon alle Huis- tuin- & keukengerei
Specificaties
sku LX-35050
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable