Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinartikelen

Handschoenenknijper

€0,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Met deze handschoenenknijper hangt u uw handschoenen te drogen. De knijper is voorzien van een gaatje t.b.v. een schroef, waarmee u de knijper aan een wand kunt bevestigen. Gebruik er een per handschoen.

Productinformatie:

* Lengte: 18 cm

* Materiaal: beukenhout

* Exclusief schroefje

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Handschoenenknijper is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Handschoenenknijper kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Handschoenenknijper kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Handschoenenknijper voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinartikelen
Specificaties
sku LX-30314
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken
Aantal per verpakking 1