Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding
Uitverkocht

Slakkenval

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Uitverkocht
Vangt maximaal 50 naaktslakken en huisjesslakken per keer. Om jonge planten te beschermen tegen de schade veroorzaakt door naakt- en huisjesslakken. Lokt slakken binnen een straal van 10 m2. Doodt slakken zonder gebruik van chemische stoffen. Dode slakken kunnen eenvoudig worden opgeruimd, zonder dat u ze hoeft aan te raken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Slakkenval is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Slakkenval kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Slakkenval kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Slakkenval voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku SNAILTRAP_KOEMAN
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable