Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding
Uitverkocht

Slakkenval 2x

Nu met 20% korting

€9,99 €7,99

Aantal per verpakking 2
Latijnse naam inapplicable
Levertijd 4D
Uitverkocht
Vangt maximaal 50 naaktslakken en huisjesslakken per keer. Om jonge planten te beschermen tegen de schade veroorzaakt door naakt- en huisjesslakken. Lokt slakken binnen een straal van 10 m2. Doodt slakken zonder gebruik van chemische stoffen. Dode slakken kunnen eenvoudig worden opgeruimd, zonder dat u ze hoeft aan te raken. Inhoud: 2 stuks
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Slakkenval 2x is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Slakkenval 2x kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Slakkenval 2x kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Slakkenval 2x voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku 2XSNAILTRAP_KOEMAN
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam inapplicable
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Bemesting en bestrijding