Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Schimmelbestrijding

Rosacur Schimmels 50 ml - SBM

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fungicide
Werkzaam tegen sterroetdauw, meeldauw en roest op rozen en andere sierplanten in de tuin. Tevens werkzaam tegen buxusschimmel. Het product heeft een breed werkingsspectrum en heeft een preventieve en curatieve werking. Systemische werking door opname via blad en transport naar andere delen van de plant.
Zodra aantasting zichtbaar is, dient een behandeling uitgevoerd te worden. De behandeling dient 2 of 3 maal herhaald te worden met een interval van 7-14 dagen. Als er een hoge ziektedruk is en de planten snel groeien is een herhaling om de 7 dagen nodig. 14 dagen kan aangehouden worden als de ziektedruk laag is of de planten niet snel groeien. Indien meer dan 3 behandelingen nodig blijken, dient dit te gebeuren met een middel met een ander werkingsmechanisme. 50ml/12,5 ltr.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rosacur Schimmels 50 ml - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rosacur Schimmels 50 ml - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rosacur Schimmels 50 ml - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rosacur Schimmels 50 ml - SBM voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Schimmelbestrijding
Specificaties
sku BJ-84926361
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fungicide