Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Schimmelbestrijding

Solabiol Microsulfo Spuitzwavel 200 gr - SBM

€12,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fungicide
Voor de biologische bestrijding van schimmels op sier- en fruitgewassen (o.a. meeldauw op rozen, druiven, kersen, perziken en aardbeien). Het product kent geen veiligheidstermijn en kan tot direct voor de oogst worden toegepast. Microsulfo Spuitzwavel is biologisch, op basis van zwavel en geeft geen milieubelasting. Indien druiven tijdig tegen meeldauw worden behandeld, worden tevens galmijten op druivenbladeren voorkomen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Solabiol Microsulfo Spuitzwavel 200 gr - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Solabiol Microsulfo Spuitzwavel 200 gr - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Solabiol Microsulfo Spuitzwavel 200 gr - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Solabiol Microsulfo Spuitzwavel 200 gr - SBM voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Schimmelbestrijding
Specificaties
sku BJ-86600542
Levertijd 4D
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fungicide