Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidbestrijding

Greenfix Zero 5 L Gebruiksklaar - Luxan

€36,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Levertijd 4D
Greenfix Zero 5 L Gebruiksklaar van Luxan is de oplossing voor al je onkruid en mos problemen. Dit gebruiksklare product is niet alleen effectief in het bestrijden van onkruid en algen, maar is ook nog eens milieuvriendelijk en veilig voor gebruik rondom kinderen en huisdieren. De unieke formule bevat geen schadelijke chemicaliën en is zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft het product alleen maar op het onkruid aan te brengen en zal dan binnen enkele dagen resultaat zien.

• Milieuvriendelijk en veilig voor gebruik rond kinderen en huisdieren
• Zonder schadelijke chemicaliën
• Gebruiksvriendelijk
• Snel resultaat
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Greenfix Zero 5 L Gebruiksklaar - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Greenfix Zero 5 L Gebruiksklaar - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Greenfix Zero 5 L Gebruiksklaar - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Greenfix Zero 5 L Gebruiksklaar - Luxan voor slechts € 36,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Onkruidbestrijding
Specificaties
sku BJ-136318
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Levertijd 4D
Bemesting Bestrijding Onkruid bestrijding
Produkt Moestuin   Bemesting en bestrijding