Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidbestrijding
Uitverkocht

Gazon-Net Ultra tegen onkruid in gazon en weide 40 ml - SBM

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide
Uitverkocht
Gazon Net Ultra is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel dat kan worden toegepast in weiland en in het gazon. Ook in een pas ingezaaid gazon kan het worden gebruikt, met dien verstande dat het onkruid minimaal het 3de bladstadium al bereikt heeft. Gazon Net Ultra werkt prima tegen o.a. paardenbloem, boterbloem, kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik en ridderzuring. Pas ingezaaid grasland, ter bestrijding van éénjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient plaats te vinden vanaf het 3e bladstadium van het gewas.
  • Zowel in gazons en weilanden
  • Snel en effectief, ook in pas ingezaaid grasland
De toepassing dient plaats te vinden vanaf half mei t/m september. Voor een goed resultaat is het raadzaam om enkele dagen voor en na de toepassing het gazon niet te maaien. Inhoud 40 ml voldoende voor 210 m².
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gazon-Net Ultra tegen onkruid in gazon en weide 40 ml - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gazon-Net Ultra tegen onkruid in gazon en weide 40 ml - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gazon-Net Ultra tegen onkruid in gazon en weide 40 ml - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gazon-Net Ultra tegen onkruid in gazon en weide 40 ml - SBM voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Onkruidbestrijding
Specificaties
sku BJ-84472328
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide