Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Muizenbestrijding
Uitverkocht

Muizen in huis Lokdoos - SBM

€6,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Uitverkocht
Protect Home Express is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten en is een lokaas dat d.m.v. de bijgeleverde lokdozen dient te worden uitgezet op plaatsen waar muizen knagen of voedsel halen. Het middel is een pasta met de actieve stof alphachloralose. De pasta is door het hoge vetgehalte zeer aantrekkelijk voor muizen. Kinderen en huisdieren kunnen de lokdoos niet openen.

Productkenmerken:

  • Effectief binnen 24 uur
  • 1 lokdoos voldoende voor 50 muizen
  • Pijnloze bestrijding

Toepassingsadvies:

Controleer voordat de lokdozen geplaatst worden of er geen ander  alternatief  voedsel voor de muizen beschikbaar is.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Muizen in huis Lokdoos - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Muizen in huis Lokdoos - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Muizen in huis Lokdoos - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Muizen in huis Lokdoos - SBM voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Muizenbestrijding
Specificaties
sku BJ-86600156
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable