Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mos & Algen bestrijding
Uitverkocht

Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml - Bayer

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide
Uitverkocht
Dimaxx Ultra is zeer geconcentreerd en bestemd voor de bestrijding van groene aanslag (wieren of algen) op tuintegels, grafzerken, muren, daken, hout, kunststof, glas en andere materialen. Ook geschikt voor natuursteen. Het product heeft een lange nawerking en kan ook preventief worden toegepast. Bovendien is Dimaxx in gebruiksklare vorm onschadelijk voor planten en gazon. Niet toepassen in vijvers, fonteinen of aquaria. Niet toepassen als regen wordt verwacht. Dosering: 500 ml kan gebruikt worden voor 250 m²
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml - Bayer is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml - Bayer kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml - Bayer kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dimaxx Ultra Algenbestrijdingsmiddel 500 ml - Bayer voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mos & Algen bestrijding
Specificaties
sku BJ-81004684
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide