Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierenbestrijding
-43%

Piron Pushbox Mierenbestrijding 2x - SBM

Nu met 43% korting

€6,99 €3,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide

Met slechts 1 druk op de bovenzijde wordt de lokdoos geactiveerd en is klaar voor gebruik. Door zijn specifieke vormgeving kan de lokdoos zelfs verticaal worden aangebracht (bijv. op muren). De lokdoos kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

  • Indrukken en klaar

  • Bestrijdt het hele nest

  • Voor binnen en buiten

Plaats de lokdoos op een vlakke ondergrond . Druk vervolgens krachtig op de bovenzijde van de lokdoos om de verzegeling te verbreken. Controleer aan de bovenzijde van de lokdoos of het folie volledig is doorgeprikt. (de folie is in de vorm van een plusteken doorbroken).

Plaats de lokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, op een mierenstraat of waar mieren het huis binnen  komen. Het duurt enige tijd voordat het nest is uitgeroeid. Daarom de lokdoos laten staan tot minimaal één week nadat er geen mieren meer worden waargenomen. (en totaal minimaal 4 weken). Zichtbaar dode mieren kunnen worden verwacht na plaatsing van de lokdoos. Aangezien de meeste mieren zullen overlijden binnen in het nest kan het mogelijk zijn dat er geen dode mieren worden waargenomen. Het mierennest zal over het algemeen in 21 tot 28 dagen zijn uitgeroeid.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Piron Pushbox Mierenbestrijding 2x - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Piron Pushbox Mierenbestrijding 2x - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Piron Pushbox Mierenbestrijding 2x - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Piron Pushbox Mierenbestrijding 2x - SBM voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mierenbestrijding
Specificaties
sku BJ-80219822
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide