Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierenbestrijding

Tegen mieren in en om huis 100 gr- Luxan

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide
Luxan Mierenpoeder is gebaseerd op diatomeeënaarde. Dit is een fijn poeder wat op het mierennest gebruikt kan worden, waardoor de mieren het meenemen naar het mierennest. Ook kan het op het mierennest zelf gestrooit worden.
  • Met handige maatschep
  • Klaar voor gebruik
  • Ongevaarlijk voor bijen
  • Snelle werking
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tegen mieren in en om huis 100 gr- Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tegen mieren in en om huis 100 gr- Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tegen mieren in en om huis 100 gr- Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tegen mieren in en om huis 100 gr- Luxan voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mierenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126003
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide