Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierenbestrijding
-73%

Mierenlokdoos 2x - Luxan

Nu met 73% korting

€6,99 €1,92

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide
Mierenlokdoos - Luxan kan zowel binnen als buiten gebruikt worden ter bestrijding van mieren. Het middel is geschikt voor gebruik in o.a. keukens, woonkamers en andere verblijfsruimten. Ook op balkons en terrassen kan dit middel uitstekend worden toegepast. De mieren worden tot in het nest bestreden. Druk aan de zijkant met een metalen voorwerp (bijvoorbeeld een schroevendraaier) het perforatiegat in en plaats het blikje op een zogenaamde  mierenstraat  . Laat het blikje minstens één week op dezelfde plaats staan. De mieren zullen het middel meenemen naar het nest, In een kleine ruimte (<10m²), bijv. een keuken is één blikje voldoende. In grotere ruimten (>10m²) 1 lokdoosje per 10 m² plaatsen. Door gebruik en uitdrogen zal ongeveer één maand na het openen de werkzaamheid teruglopen. Indien er nog mieren waargenomen worden de lokdoos vervangen. De lokdoos pas verwijderen, wanneer er geen mieren meer worden waargenomen.
  • Bestrijd het hele nest
  • Gebruiksklaar
  • Inhoud: lokdoos 2 stuks
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mierenlokdoos 2x - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mierenlokdoos 2x - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mierenlokdoos 2x - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mierenlokdoos 2x - Luxan voor slechts € 1,92 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mierenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126010
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide