Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen
Uitverkocht

Siertuin Mest 2 kg - Ecostyle

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fertilizer
Uitverkocht
Een complete biologisch-organische meststof voor de sier- en moestuin. Deze milde meststof is afgestemd op de specifieke behoeften van sierplanten. Siertuin-AZ bevat sporenelementen, micro-organismen en Azotobacter-bacteriën. Toepassing in het voorjaar en in de zomer is voldoende voor een gezonde groei en bloei van de sierplanten.

Dosering:
  • Vaste planten en moestuin:1 kg per 10 m2
  • Bomen en heesters:0,5 kg per 10 m2
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Siertuin Mest 2 kg - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Siertuin Mest 2 kg - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Siertuin Mest 2 kg - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Siertuin Mest 2 kg - Ecostyle voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-1110680
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fertilizer