Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen
Uitverkocht

Siertuin Mest 10 kg - Ecostyle

Nu met 14% korting

€34,99 €29,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Uitverkocht
Een complete biologisch-organische meststof voor de sier- en moestuin. Deze milde meststof is afgestemd op de specifieke behoeften van sierplanten. Siertuin-AZ bevat sporenelementen, micro-organismen en Azotobacter-bacteriën. Toepassing in het voorjaar en in de zomer is voldoende voor een gezonde groei en bloei van de sierplanten.

Dosering:
  • Vaste planten en moestuin: 1 kg per 10 m2
  • Bomen en heesters: 0,5 kg per 10 m2
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Siertuin Mest 10 kg - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Siertuin Mest 10 kg - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Siertuin Mest 10 kg - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Siertuin Mest 10 kg - Ecostyle voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-1111634
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable