Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen

Hagenmest AZ Ecostyle 2,75 kg. Bio

€12,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Organische Mest voor 50 meter haag.
Bijzonder aan de Hagen-AZ zijn de toegevoegde bodemschimmels. Deze dragen bij aan een rijk bodemleven. Tevens bevat het product RhizaMax®-wortelactivator. Een bijkomend voordeel hiervan is dat dit ingrediënt het wortelstelsel verbetert waardoor de haag meer water en voedingsstoffen opneemt. Bij nieuwe hagen is het uitvalspercentage hierdoor beduidend minder gebleken.
  • Met Rhizamax
  • 100% organische meststof.
  • Meststof voor volle en groene hagen
  • 120 dagen voeding
  • Met extra bacteriën voor sterke wortels
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hagenmest AZ Ecostyle 2,75 kg. Bio is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hagenmest AZ Ecostyle 2,75 kg. Bio kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hagenmest AZ Ecostyle 2,75 kg. Bio kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hagenmest AZ Ecostyle 2,75 kg. Bio voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-1102647
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable