Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding
Uitverkocht

Pyrethrum-Biol 100 ml Luxan

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide
Uitverkocht
Pyrethrum-Biol 100 ml Luxan. Pyrethrum bevat plantaardige pyrethrinen, stoffen die worden gewonnen uit in Afrika geteelde bloemen. Deze unieke werkzame stoffen zijn uitstekend geschikt om toe te passen voor bestrijding van vretende en zuigende insecten in moes-, fruit-, en siertuin. Het middel bestrijdt een reeks aan verschillende soorten insecten zoals de buxusmot, bladluizen, witte vlieg, rupsen, aardvlooien, kevers, tripsen en wantsen. Dit insecticide mag in de biologische landbouw gebruikt worden omdat het een natuurlijke stof betreft.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Pyrethrum-Biol 100 ml Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pyrethrum-Biol 100 ml Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pyrethrum-Biol 100 ml Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pyrethrum-Biol 100 ml Luxan voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126520
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide