Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding
Uitverkocht

Nema T-Bag Capsa tegen Engerlingen - Luxan

€39,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Inapplicable
Uitverkocht
Nema-T-Bag Capsa is een mengeling van aaltjes voor de biologische bestrijding van engerlingen, ritnaalden, aardrupsen en larven van de ui- en wortelvlieg. De aaltjes dringen de insectenlarven binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de engerlingen of andere bodeminsecten en gaan op zoek naar nieuwe insectenlarven, net zo lang tot er geen larven meer in de bodem aanwezig zijn en de plaag verdwenen is. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin.
  • Inhoud: 2 x 1 T-Bag/50m² (totaal 100m²)
  • Eco keuze
  • Voor sier en moestuin
  • Geen koeling nodig

Te gebruiken in combinatie met Nema-T-Pot.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Nema T-Bag Capsa tegen Engerlingen - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Nema T-Bag Capsa tegen Engerlingen - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Nema T-Bag Capsa tegen Engerlingen - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Nema T-Bag Capsa tegen Engerlingen - Luxan voor slechts € 39,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126210
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Inapplicable