Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Voetveger met voetplaat, inklapbaar

€62,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Voetveger met voetplaat, inklapbaar is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Voetveger met voetplaat, inklapbaar kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Voetveger met voetplaat, inklapbaar kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Voetveger met voetplaat, inklapbaar voor slechts € 62,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Metalen voetveeg met harde kunststof haren. Maakt laarzen goed schoon. Door met de andere voet op de uitklapbare voetplaat te staan glijdt deze voetveeg niet weg. Zware uitvoering.

Productinformatie:
* Roetsvrij staal
* 4 harde borstels
* Magnetisch vouwplaat (beide zijden)
* Kan bevestigd worden op de grond voor extra stabiliteit

 

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-42009
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable