Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Veger, borstel voor veegblik

€5,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Stevige handveger met bassine natuurvezel (zelfde als de straatbezem). Prettig, onbehandeld houten handvat. Past goed bij de aluminium veegblikken.

Productinformatie:
  • Houtsoort: onbehandeld beukenhout
  • Borstel: Arenga vezels (Gumati vezels)
  • Lengte: ca. 30 cm
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Veger, borstel voor veegblik is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Veger, borstel voor veegblik kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Veger, borstel voor veegblik kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Veger, borstel voor veegblik voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-30245
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1