Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Staaldraadborsteltje zakmodel

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Klein handzaam staaldraadborsteltje om (snoei) scharen regelmatig mee schoon te borstelen en te ontroesten. Vormgeving voor extra grip.

Productinformatie:

* Materiaal: Beukenhout

* Lengte: 7.5 cm

* Breedte: 5.5 cm

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Staaldraadborsteltje zakmodel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Staaldraadborsteltje zakmodel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Staaldraadborsteltje zakmodel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Staaldraadborsteltje zakmodel voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-30234
Levertijd 4D
Produkt Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1