Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Wood Stove Houtkachel Veluwe Vonkenvanger

€32,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Gepoedercoat stalen vonkenvanger die bovenop het rookkanaal van de Wood Stove Veluwe past. De vonken die via het rookkanaal naar boven gaan kunnen niet weg door de afsluiting en het fijne gaas. De kans dat zo n vonk schade aanricht aan tent of omgeving is hiermee verkleint. De drie ogen aan de onderkant kunnen gebruikt worden om het rookkanaal te verzekeren aan de grond met scheerlijnen en haringen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wood Stove Houtkachel Veluwe Vonkenvanger is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wood Stove Houtkachel Veluwe Vonkenvanger kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wood Stove Houtkachel Veluwe Vonkenvanger kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wood Stove Houtkachel Veluwe Vonkenvanger voor slechts € 32,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-32178
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable