Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Wood Stove Houtkachel Veluwe Opbergtas

€39,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Handige opbergtas voor de Wood stove Veluwe. Voorzien van 2 banden over de bovenkant om de delen van het rookkanaal vast te zetten en met vakje voor de asvanger.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wood Stove Houtkachel Veluwe Opbergtas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wood Stove Houtkachel Veluwe Opbergtas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wood Stove Houtkachel Veluwe Opbergtas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wood Stove Houtkachel Veluwe Opbergtas voor slechts € 39,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-32179
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable