Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm - Nature

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm - Nature voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Houten Klimrek FSC Hout 50x150cm - Nature. Verstelbaar klimrek van naturel hout. Door het harmonica systeem is dit klimrek in breedte verstelbaar. Ideaal voor het decoreren van de muur of het ondersteunen van klimplanten, clematissen en klimrozen. Het klimrek wordt geleverd met een bevestigingsset. De houtkwaliteit is FSC-gecertificeerd en draagt zo bij aan de natuurlijke bescherming voor het behoud van het leefgebied van planten en dieren. Afmeting 50 x 150 cm.
Toon alle Accessoires
Specificaties
sku BJ-6041701
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable