Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires
Uitverkocht

Houtvochtigheidsmeter

€25,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Uitverkocht
Eenvoudigste manier om snel de vochtigheidsgraad van uw brandhout te meten (moet 15% of lager zijn). Bij een te hoge vochtigheidsgraad schaadt het uw kachel, rookkanaal en het milieu onnodig. Om de binnenkant van het hout te meten hakt u het hout door en meet middenin.

Excl. batterijen

Onderhoud:
* Houd het toestel schoon
* Houd de meetsonde schoon
* Sommige factoren (zoals materiaaltype en temperatuur) kunnen het resultaat van de vochtmeting beïnvloeden
* Als het toestel gedurende lange tijd niet wordt gebruikt, adviseren we de batterijen te verwijderen
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Houtvochtigheidsmeter is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Houtvochtigheidsmeter kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Houtvochtigheidsmeter kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Houtvochtigheidsmeter voor slechts € 25,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-32095
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable