Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gieters & Toebehoren

Pulserende sectorsproeier kunststof

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Pulserende sectorsproeier kunststof is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pulserende sectorsproeier kunststof kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pulserende sectorsproeier kunststof kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pulserende sectorsproeier kunststof voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De pulserende sectorsproeier heeft een stevig ontwerp van kunststof en is traploos instelbaar. Koppelstuk past op alle bekende merken. Voor gemakkelijke besproeiing van uw tuin.
Toon alle Gieters & Toebehoren
Specificaties
sku KOEM_SECTORSPROEIER
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable