Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kweek accessoires

Precisie Zaadstrooier - SOGO

€3,99
Aantal per verpakking 1
Levertijd 4D

Precisie Zaadstrooier - SOGO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Precisie Zaadstrooier - SOGO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Precisie Zaadstrooier - SOGO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Precisie Zaadstrooier - SOGO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
SOGO Precisie Zaadstrooier. Gedoseerd en efficiënt zaaien, wie houdt daar nou niet van? Met deze precisie zaadstrooier kan je zelfs de kleinste zaden goed doseren. Druk op de knop en de zaden worden langzaam doorgelaten.
  • Exact dosering per zaadje
  • Eenvoudig in gebruik
  • Afmetingen 20x9.5x35cm
Toon alle Kweek accessoires
Specificaties
sku TP-887404
Aantal per verpakking 1
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin Geschenken