Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaikalender
Uitverkocht

Polianthes Tuberosa Roze - Tuberroos

€7,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Polianthes Tuberosa

Polianthes Tuberosa Roze - Tuberroos is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Polianthes Tuberosa Roze - Tuberroos kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Polianthes Tuberosa Roze - Tuberroos kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Polianthes Tuberosa Roze - Tuberroos voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Polianthes Tuberosa Roze – Alleen te koop bij Bloembollenkopen.nl! Tuberroos is een roze bloeiende parel uit Mexico. Deze bloeit met heerlijke geurende, roze bloemen van augustus tot november. Deze laatbloeiende bloembollen worden ongeveer 80 centimeter hoog en zijn een prachtige blikvanger in de tuin als de meeste bloembollen zijn uitgebloeid. In de winter bewaart u de bollen goed bij 15 °C tot de planttijd in het voorjaar.
Toon alle Zaaikalender
Specificaties
sku PT-2022-02
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Polianthes Tuberosa
Bloeimaand augustus   september   oktober   november  
Kleur Roze  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen