Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Planten
Uitverkocht

Zonnekruid Moerheim Beauty - Helenium (Potplant) (Sixpack)

Nu met 22% korting

€22,99 €17,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Helenium hybr. Moerheim Beauty
Uitverkocht
Helenium Moerheim Beauty is een rijk- en langbloeiende tuinplant, met prachtige en zeer opvallende oranjegekleurde margrietachtige bloemen. Moerheim Beauty is een sterke vaste bloemborderplant en groeit tot ongeveer 120 cm, waardoor deze plant de border mooi opvult. Zeker een aanrader als je de bloeitijd in de tuin wil verlengen tot het najaar, wanneer de meeste bloeiende vaste planten uitgebloeid zijn. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zonnekruid Moerheim Beauty - Helenium (Potplant) (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnekruid Moerheim Beauty - Helenium (Potplant) (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnekruid Moerheim Beauty - Helenium (Potplant) (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnekruid Moerheim Beauty - Helenium (Potplant) (Sixpack) voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Planten
Specificaties
sku A-0800-10485-6
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Kleur Oranje   Rood  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Helenium hybr. Moerheim Beauty