Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Winterbloeiende planten

Voorjaarszonnebloem (Doronicum Orientale)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Doronicum Orientale

Voorjaarszonnebloem (Doronicum Orientale) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Voorjaarszonnebloem (Doronicum Orientale) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Voorjaarszonnebloem (Doronicum Orientale) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Voorjaarszonnebloem (Doronicum Orientale) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Voorjaarszonnebloem (Doronicum Orientale). Een zonnig geelbloeiende vaste plant, met margrietachtige bloemen in het voorjaar. Gedijt in de zon en halfschaduw en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Winterbloeiende planten
Specificaties
sku A-0400-10353
Levertijd 4D
Bloeimaand april   mei   juni  
Planttype Andere
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Doronicum Orientale