Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Winterbloeiende planten
Uitverkocht

Schijnhazelaar Cory

€23,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Corylopsis Pauciflora
Uitverkocht
Schijnhazelaar (Corylopsis Pauciflora) is een prachtige vroege bloeiende struik die ongeveer 1 meter hoog wordt. Schijnhazelaar is betoverend in maart en april wanneer ze bloeit met mooie lichtgele bloesem. Snoei alleen indien nodig. Wil je de plant snoeien, doe dit dan direct na de bloei. Plant in vochtige, humusrijke grond in een halfschaduwrijke tot zonnige plek uit de wind.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Schijnhazelaar Cory is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Schijnhazelaar Cory kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Schijnhazelaar Cory kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Schijnhazelaar Cory voor slechts € 23,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Winterbloeiende planten
Specificaties
sku WFP-0190
Levertijd 6D
Planttype Andere
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Geel  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat C3  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand maart  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Corylopsis Pauciflora