Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Waterplanten
Uitverkocht

Waterlelie Roze - Nymphaea

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Nymphaea
Uitverkocht
Rozebloeiende soort. De Waterlelie (Nymphaea) is een van de mooiste vijverplanten die we kennen. Waterlelies bloeien van juni tot september en kunnen vanaf mei in de vijver geplant worden. Waterlelies zijn zonminnend, plant waterlelies daarom op een zonnige plek in de vijver.  

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Waterlelie Roze - Nymphaea is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Waterlelie Roze - Nymphaea kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Waterlelie Roze - Nymphaea kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Waterlelie Roze - Nymphaea voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Waterplanten
Specificaties
sku 900-MW-0004
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Geurend   Groenblijvend   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P11  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Roze  
Planttype Lelies
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Nymphaea