Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Viburnum planten
Uitverkocht

Sneeuwbal - Viburnum Tinus

€15,99 (Incl BTW €1,32)
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viburnum tinus

Sneeuwbal - Viburnum Tinus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sneeuwbal - Viburnum Tinus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sneeuwbal - Viburnum Tinus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sneeuwbal - Viburnum Tinus voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Sneeuwbal (Viburnum Tinus) is een groenblijvende, lentebloeiende sierstruik. Ze zijn een aanwinst in de tuin vanwege hun prachtige - soms geurige - bloemen in roze of wit, decoratieve (oneetbare) vruchten en herfstkleur. Plant Viburnums in vruchtbare, goed gedraineerde tuingrond op een zonnig plekje in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Viburnum planten
Specificaties
sku WFP-0083
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Gemengd   Wit  
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C3  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viburnum tinus