Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Viburnum planten

Sneeuwbal Gwenllian - Viburnum Tinus

€14,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viburnum Tinus

Sneeuwbal Gwenllian - Viburnum Tinus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sneeuwbal Gwenllian - Viburnum Tinus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sneeuwbal Gwenllian - Viburnum Tinus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sneeuwbal Gwenllian - Viburnum Tinus voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Sneeuwbal 'Gwenllian' (Viburnum Tinus) is een groenblijvende, lentebloeiende sierstruik. Ze zijn een aanwinst in de tuin vanwege hun prachtige - soms geurige - bloemen in roze of wit, decoratieve (oneetbare) vruchten en herfstkleur. Plant Viburnums in vruchtbare, goed gedraineerde tuingrond op een zonnig plekje in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Viburnum planten
Specificaties
sku WFP-0084
Levertijd 6D
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   augustus   september   oktober   november   december  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Zomerbloeiers Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Andere
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viburnum Tinus