Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Veronica

Aar-ereprijs Rotfuchs - Veronica Spicata

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Veronica spicata Rotfuchs

Aar-ereprijs Rotfuchs - Veronica Spicata is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aar-ereprijs Rotfuchs - Veronica Spicata kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aar-ereprijs Rotfuchs - Veronica Spicata kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aar-ereprijs Rotfuchs - Veronica Spicata voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aar-ereprijs 'Rotfuchs' (Veronica spicata) is een zeer geliefde en elegante tuinplant met mooie roze-rood gekleurde bloemaren. Veronica spicata 'Rotfuchs' is een dankbare en makkelijke borderplant en bloeit van juli tot augustus. Deze prachtige plant is eenvoudig te combineren met andere vaste planten en bloembollen en is ook een prachtige snijbloem.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Veronica
Specificaties
sku A-2200-11160
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand augustus   september  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Produkt Vaste planten Zomerbloeiers
Kleur Rood  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Veronica spicata Rotfuchs