Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Veronica

Veronica Gentianoides - Ereprijs

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Veronica Gentianoides
Veronica Gentianoides - Ereprijs. Veronica gentianoides is een elegante tuinklassieker. Deze soort bloeit van mei tot juli met sierlijke lichtblauw gekleurde bloemen. Het is een onderhoudsarme vaste plant met een groeihoogte van ongeveer 50 cm, ideaal voor voorin de bloemborder. Deze plant is goed te combineren met andere vaste planten en bloembollen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Veronica Gentianoides - Ereprijs is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Veronica Gentianoides - Ereprijs kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Veronica Gentianoides - Ereprijs kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Veronica Gentianoides - Ereprijs voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Veronica
Specificaties
sku A-2200-11151
Levertijd 4D
Kleur Blauw   Gemengd   Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Veronica Gentianoides